Enviat per: george85 | 26 Mai 2009

Vorals, congestió i carrils BUS-VAO II

S’imposarà el sentit comú algun dia? Potser, en algun dia no tant llunyà com semblava.

Josep Pérez Moya ha tornat a parlar del carril bus low cost, suposo que en un intent de globus sonda per veure que tal reacciona la gent. I és que sembla que la generalitat ja comença a tenir la idea coll avall. Serà que no hi ha peles per a les seves idees d’infraestructures faraòniques?

Prova de La PTP del carril bus a la B23 - Foto: http://www.carrilbusara.org

A principis d’aquest any confiavem en que el Servei Català del Trànsit i els seus professionals desestimarien la idea de reaprofitació literal del voral per a decantar-se per a la redistribució més eficient del espai. Amb aquestes últimes declaracions sembla que van per el bon camí. Tot i que no en parlen directament, tot indica que el projecte es basa en l’estretament dels carrils per a la inclusió del carril bus.

La veritat és que realment la “gana” aguditza l’enginy. Tenir la normativa europea de reducció de la contaminació de l’aire  presionant per un costat i la escassetat de recursos econòmics per l’altra posa força les coses al seu lloc. Esperem que aquest globus sonda no aixequi gaire polseguera i la idea del SCT tiri endavant el més aviat possible doncs les vies d’accés a Barcelona fa temps que demanen a crits carrils prioritaris per al transport públic.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: