Enviat per: george85 | 25 febrer 2009

Més expedicions a Esterri d’Àneu. On són?

L’Ajuntament d’Esterri d’Àneu i el DPTOP han anunciat avui la millora de servei entre aquesta població i La Pobla de Segur i Lleida. No hi ha re com un augment de les expedicions per millorar la utilitat del servei però cal fer arribar als potencials usuaris la millora!. No servei de re muntar tot un numeret amb la premsa per anunciar les millores si aquestes no es traslladen als usuaris.

Una vegada més tenim una millora de servei i una pèssima informació al respecte. Si algú busca informació sobre aquesta millora l’únic que trobarà serà una mateixa fantàstica notícia basada en una nota de premsa a tot de mitjans de comunicació escrits però per enlloc trobarà informació sobre el servei. Ni tant sols la notícia diu quines son aquestes noves expedicions.

A falta d’informació m’ha sigut impossible analitzar les millores, sobretot la d’enllaç amb el tren a La Pobla. De totes maneres m’agradaria veure en que consisteixen exactament aquestes millores doncs el trajecte Esterri – Lleida en bus tarda el mateix que fent transbord al tren a La Pobla i a fa gairebé les mateixes parades. Qui canviarà al tren si pot quedar-se al autobús? Seria d’esperar que el transbord aportés als usuaris alternatives complementaries per arribar a Lleida.

A tot aixó, l’alcalde d’Esterri aprofita l’avinantesa per a reclamar millores al servei cap a Barcelona. Potser que primer comuniqui als seus ciutadans les millores del servei a Lledia de les que està fardant. No es poden fer les coses de qualsevol manera. No s’està aquí per complir. Si es fa un esforç i es treballa per a millorar un servei que millor que comunicar-ho com cal tot pregonant als quatre vents quines son les millores intorduïdes? No hem d’esperar a que els sufridors usuaris hagin de preguntar al conductor quines son les noves expedicions. Hi ha mil i una formes de fer arribar aquesta informació a la gent, que esperem per a fer-ho? I aixó també va per a l’empresa operadora doncs a la seva web no hi ha ni una sola mensió a la millora de servei. I quan un consulta els horaris entre les esmentades poblacions no sap si inclouen ja les noves expedicions o no.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: