Enviat per: george85 | 29 gener 2009

Ingnorància o incompetència?

Incompetència. Clar, català i políticament incorrecte però no hi ha altre explicació. ERC pretén reclamar a Renfe al Senat abonaments per al trajecte Reus <-> Tarragona. La demanda és del tot legítima però demostra que aquesta gent (i molta altra!) no s’enteren de la missa la meitat.

El Camp de Tarragona (on hi ha incloses les ciutats de Reus i Tarragona) acaba d’implantar un sistema tarifari integrat, un sistema en el que Renfe no hi participa. El que s’ha de demanar és que Renfe entri en el sistema. S’està treballant per a un sistema tarifari únic i compatible entre tots els operadors de la zona. No es pot anar contracorrent i demanar un abonament propi d’un operador per a un trajecte en concret. Si Renfe entrés en el sistema els usuaris ja no necessitarien fer cua per a comprar el bitllet, no només el podrien comprar a les màquines autoventa de l’estació si no que ho podrien fer en múltiples punts de venta de la seva localitat i a més a més podrien fer transbords amb els autobusos urbans i interurbans sense cap tipus de penalització econòmic.

Només la incompetència pot explicar una situació així doncs per als competents no hi ha ignorància.

Anuncis

Responses

  1. Hola George85,

    Em remeto al meu últim comentari sobre la capacitat de molts polítics en temes de mobilitat.

    Davant de la galeria queda molt bé demanar abonaments, perquè la gent del carrer no està al cas de temes com la integració tarifària, etc i qualsevol petició que implici una baixa del preu a pagar sempre és bona. Això és el que interessa.

    En comptes de tenir una idea clara de quin és el camí a seguir (tal i com es va fer a Barcelona (RMB)) i parlar amb tècnics entensos en la matèria, suposo que en converses de sopar / dinar, un diu una cosa i l’altre una altra i al final aquests comentaris, sense analitzar, arriben al Senat. Quin perill!!


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: