Enviat per: george85 | 14 gener 2009

Les circumstàncies

Circumstàncies son les que van fer de la L8 del metro de Madrid la única forma d’arribar a l’Aeroport de Barajas, les mateixes que van fer que la línia 10B o MetroNorte es col·lapsés.

Les circumstàncies son les que posen a prova el sistema. Una prova que es pot superar amb èxit o amb un bon fracàs. És un èxit que el transport públic quedi com el medi més segur i fiable per arribar a un lloc determinat inclús pot arribar a ser, com a Madrid, l’únic medi. Però l’èxit es pot convertir fàcilment fracàs. Tots aquells treballadors del Distrito C que van decidir tornar a casa en metro per evitar els problemes de la nevada es van trobar amb que el metro no donava l’abast. Així doncs, metre per un costat el transport col·lectiu demostrava el que valia (la L8 va funcionar excepcionalment tota la nit amb un servei llençadora entre Nuevos Ministerios i l’Aeroport de Barajas), per un altre donava la més dolenta de les seves imatges.

Perquè tot i haver reforçat el servei MetroNorte no va poder absorvir tota la demanda? Per què ningú no va tenir en compte les circumstàncies o perquè en el seu moment es van tenir en compte les que no tocaven. Les circumstàncies son molt importants, importants en el sentit de que se’ls ha de treure el màxim profit quan es pot i en el sentit de que haver-les tingut en compte en el seu moment ens pot estalviar problemes. Agilitat i visió de futur son els conceptes a que ens remeten les circumstàncies. Uns conceptes claus.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: