Enviat per: george85 | 30 Desembre 2008

Veïns i comerciants defensen “metro” en superfície. Massa maco per ser veritat

Segons informa un diari de Granada veïns i comerciants d’un barri de Granada fan costat a la oposició a l’hora de defensar el tramvia, àlies metro, en superfície. Si no fós per que la notícia està datada del 29 de desembre l’hagués prés per una innocentada. Realment s’ha imposat el raonament racional entre la població d’aquest barri o estem darrere d’una artimanya política?

La notícia reprodueix declaracions del ciutadants com les següents:

(el metro en superfície) revitalizará las zonas comerciales, favorecerá el crecimiento económico de la zona e incentivará el uso del transporte público al permitir disfrutar del paisaje

no se afean las calles con la construcción de túneles o que se pueden liberar espacios para peatones.

Metro soterrado no aporta “ni una sola ventaja” y que el dinero que se destinaría a estas obras sería mejor invertirlo en “hacer la segunda línea en bucle por el centro”

No serè jo qui negui aquestes veritats però si que posaré en dubte de que hagin sortit per iniciativa pròpia de la boca d’una associació de veïns. No hi hauria re que em fés més il·lusió com veure que un barri defensa un projecte de tramvia en superfície enlloc de soterrat. Ara bé, en vista del nivell de concienciació respecte els beneficis del transport públic en superfície que tenim en aquest país, he de sospitar de la sensatesa de declaracions com aquestes.

Les opinions han de tenir una base racional i no política. No es pot estar a favor/en contra d’una iniciativa només pel sol fet de que aquesta és liderada per algú amb idees polítiques diferents. I encara menys, es poden utilitzar arguments sòlids i legítims per a recolzar postures com aquestes. Dia a dia la classe política demostra els pocs escrúpols i la poca professionalitat que té.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: