Enviat per: george85 | 25 Desembre 2008

Nit de Nadal: espabílate como puedas

Si hi ha alguna nit en que sembla que el món s’hagi aturat aquesta podria ser la Nit de Nadal. Però el món no s’atura. Tot i que a l’hora de sopar pugui arrivar-se a no veure’s una ànima pel carrer, l’ambient a les 12, 1 de la matinada és d’alló més actiu. Com és, doncs, que a alguns se’ls acudeix deixar gairebé sense transport públic una ciutat com Madrid?

EMT N4 y N5 - Nocturnos en Cibeles de Keivan a Anden1.org

El sopar d’aquesta nit és especial i és per aixó que es fan excepcions i metro i autobusos es retiren un pèl abans del habitual. No és necessari fer treballar una nit com aquesta a més gent de la necessària. Ara bé, tampoc cal passar-se. No es pot deixar a una ciutat com Madrid amb UN sol autobús per línia nocturna i anul·lar el servei dels BúhoMetros. Perquè avançar l’hora d’inici i retardar l’hora de finalització del servei de bus nocturn si només posem UN autobús per línia? Un autobús per línia significa que aquestes tenen un interval de pas superior a l’hora!

Amb un servei rídicul com aquest l’únic que s’aconsegueix és deixar a la gent literalment tirada. Només aquells que es puguin permetre pagar un taxi (si en troben algún de lliure) o tinguin cotxe podran anar a celebrar la Nit de Nadal a casa dels seus familiars/amics, els demés s’hauran d’aguantar. Ningú no demana cap servei extraordinari. Poder-se desplaçar per la ciutat d’un mateix després del sopar de Nadal no hauria de ser el privilegi d’uns pocs.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: