Enviat per: george85 | 26 Octubre 2008

“Can Pixa”

En aquest país en el que vivim d’iniciatives no en falten però el que és coordinació n’anem escassos. Llegeixo amb sorpresa que l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironés ha organitzat tot un conjunt de serveis de d’autbúsos nocturns per facilitat l’assistència a les festes de St. Narcís de Girona. La veritat és que m’ha sorprès la iniciativa a nivell comarcal. Així com si coneixia les línies nocturnes urbanes de la ciutat de Girona, aquesta la desconeixia i la trobo molt encertada.  També m’ha sorprès l’embergadura de la xarxa que resulta ser força extensa. Però el que encara m’ha sorprès més ha estat el seu “funcionament”.

Resulta que el servei l’organitza el Consell pel seu compte. El Consell és qui contracta els serveis a les companyies i qui ven els bitllets/reserves. La veritat es que potser jo sòc més papista que el papa però trobo del tot incorrecte funcionar d’aquesta forma quan ja està en plè funcionament l’ATM de l’Àrea de Girona. Com és que no s’ha treballat a través d’ella si precisament el Consell Comarcal del Gironès en forma part? Ja no demano que el servei estigui intregat dins del tarifes de l’ATM, doncs potser el seu dèficit no està previst dins dels presupostos d’aquest any en curs, però no estaria malament que s’organitzés el servei sota el seu paraigüa. Fer les coses per separat quan se suposa que hi ha un forma establerta per fer-ho conjuntament és, per mi, avançar en contra del benefici comunitari. Aquesta extranya forma de funcionar recau en la qualitat del servei. Per exemple, tot i que les línies segueixen pràcticament els mateixos itineraris que les diürnes, les nocturnes s’han rotulat amb unes identificacions totalment noves i sense cap relació amb les diürnes.

Per sort, tot i no parlar-ne ni a la web del Consell Comarcal ni a la de la ATM Gironina, si es pot trobar la informació dels serveis a la web de les Festes de Sant Narcís juntament amb la informació dels serveis urbans nocturns. A primer cop d’ull les expedicions semblen correctes, ni moltes ni poques. Les suficients per dirigir-se a Girona a primera hora de la nit i per tornar-ne a última hora de la matinada.

Anuncis

Responses

  1. […] el seu moment ja vaig criticar la no participació de l’ATM gironina en els autobusos nocturns de Sant Narc… i avui vull criticar la reiterada no participació de la DGTT en els d’Osona. Si hi ha una […]


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: