Enviat per: george85 | 17 Setembre 2008

Encara amb aquestes?

Ho sento Sr. Arasa, tinc una opinió totalment divergent de la que ha exposat en el seu article d’opinió de La Vanguardia (“Tranvía y Allen”, VIVIR La Vanguardia 17 Set. 08, pag. 5). L’Ajuntament de Barcelona ha apostat molt encertadament per a una avinguda Diagonal més propera a les persones.

Estic d’acord amb vostè amb que el passatge del Trambesòs és baix però no puc compartir la opinió de que al Trambesòs el podria substituir una línia d’autobús. La demanda del Trambesòs està al nivell de la oferta tramviària. Tècnicament si que es podria prestar el servei amb autobusos, però no seriem eficients. El tramvia pot moure la mateixa quantitat de gent amb menys recursos. No se on haurà dut a terme les seves comprovacions però el passatge del Trambaix és ben nombrós tant en els trams barcelonins com els del Baix Llobregat. El Trambaix s’ha convertit en un eix de comunicació entre els diferents municipis del Baix Llobregat. El projecte del Trambesòs és un projecte a llarg termini, la seva àrea d’influència és una zona urbana amb poca densitat de població i en desenvolupament. La unió de les dues xarxes li donarà una empenta doncs multiplicarà les seves possibilitats i la presència a la zona de noves facultats i empreses li aportarà molt més passatge.

La unió de les dues xarxes i la paral·lela reforma de la Diagonal és absolutament necessària i no son cap mala inversió. La seva opinió em fa dubtar de que hagi agafat mai alguns dels molts autobusos que circulen (o almenys ho intenten) al llarg d’aquesta avinguda. La ciutat ha de ser per a les persones i això implica treure espai al cotxe i al treure-li  se n’hi ha de donar al transport públic per a seguir permeten a la població moure’s lliurament. Si us plau, no s’apunti al carro dels antitramvia perquè molts dels que hi van pujar, han acabat baixant-n’hi. I si no, parli amb els alcaldes del Baix Llobregat.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: