Enviat per: george85 | 4 Setembre 2008

Idealistes?!

Avui he vist les noves banderoles anunciant la propera Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i m’he endut una gran decepció. La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ha de ser una setmana de recolzament de les polítiques afavoridores dels ús del transport públic, de l’ús racional del cotxe i de foment del ús de la bicicleta i dels desplaçaments a peu però a primera vista sembla que qui ha dissenyat la campanya d’aquest any no he entès del tot de que va la cosa. Com pot ser que tracti als usuaris del transport públic com a “idealistes”? Sembla ben bé que qui ha escollit aquest adjectiu per als pro mobilitat sostenible no comparteix en absolut les seves idees.

No es pot fer una campanya institucional en favor de la mobilitat sostenible i titllar d’idealistes als que ja de per si hi creuen. Potser per a molt som els defensors d’una causa perduda però una campanya institucional com aquesta ha de ser totalment objectiva. Si es recolza la causa de la setmana, es recolza en tots els seus aspectes. No es pot frivolitzar d’aquesta forma.

Espero que en el fons l’administració realment cregui en la mobilitat sostenible i segura i que tot això sigui una relliscada puntual d’aquesta campanya i que en realitat no es recolzi aquesta iniciativa tant sols per a les fotos de rigor i els vots d’uns quants “idealistes”.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: