Enviat per: george85 | 1 Setembre 2007

Talls servei l1 i L5 a Sagrera

Els propers caps de setmana, per obres d’infraestructura a d’intercanviador de Sagrera-Meridiana, les línies L1 i L5 patiran talls parcials de servei.

Des de TMB s’han pres les mesures habituals que entre d’altres inclouen unes enganxines informatives del tall com la que podem veure adjuntada.

En el tall de la L5, es dona com a alternativa l’ús de la L4 entre Maragall i Verdaguer però en el tall de la L1 no es donen alternatives.

En el cas de la L1 en realitat si que existeix una alternativa, Rodalies RENFE. No s’ha senyalitzat que a Sant Andreu i a Fabra i Puig es poden agafar els trens de rodalies que enllacen amb la L1 a diversos altres punts com a el Clot, Arc de Triomf, Catalunya i Rambla Just Oliveres (L’H).

Rodalies Renfe pateix i patirà restriccions i desviacions fins al 12 de setembre, tot s’ha de dir, cosa que deixa al tram un alternativa força pobra i saturada. Però no deixa de ser una alternativa.

TMB l’hauria d’haver senyalitzat i serien els usuaris els que decidirien si els surt a compte una alternativa o una altra.

Inclús es podrien anunciar línies de bus regulars tant de TMB com de l’EMT que passin per la zona sense servei i que puguin servir d’alternatives.

Aquestes actuacions “autàrquiques” a llarg termini no duen a enlloc. S’ha de transmetre a la gent que la xarxa de transport públic és tota una i que no hi ha diferències. I hauria de ser l’ATM qui vetllar per tal de que les empreses operadores treballin d’una forma més integrada.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: