Enviat per: george85 | 24 Agost 2007

Cues de pansa

En un article al diari AVUI, el conseller Nadal reflexiona sobre les infraestructures catalanes i reconeix que hi ha un dèficit en la xarxa ferroviària. Bona conclusió i ara no ens posarem a queixar-nos sobre si s’hauria d’haver vist abans. Simplement li farem una recomanació al senyor conseller, mengi cues de pansa; no fos cas que d’aquí a uns mesos, quan ja no hi hagi vots a recollir, se n’oblidi.

També hauria de recordar l’afirmació que ha fet sobre les carreters catalanes. Segons ell, d’ara endavant cal centrar els esforços en el manteniment, seguretat i millora de la capacitat. Em sembla molt bé. Això vol dir que el 4rt cinturó no es prioritari i que ara per ara es prescindible? O les afirmacions només son de cara a la galeria. Com que ara esta de moda defensar el transport col·lectiu…

El conseller ha defensat que GISA esta executant obres d’infraestructura per valor de 8.000 M€ i que n’hi ha en tràmit per el valor de 6.000 M€. Molt maco, però jo pregunto… quants d’aquests €uros son destinats a infraestructures en favor del transport sostenible?

No s’ha de ser tant oportunista i s’ha de dir les coses pel seu nom. Amb mitges veritats (que en realitat venen a ser mitges mentides) no s’arribarà gaire lluny. Sorprenent la torejada que els va fer el senyor Pizarro, eh?! Per alguna cosa ell és qui és i vostès son qui son… El senyor Bono deia declarava ahir que el lideratge d’un partit no es regala (fent referència als successors de grans líders polítics com Gonzalez y Aznar), que els grans candidats se l’han “currat” ells solets. Doncs vagin prenent nota. El temps posa a tothom al seu lloc.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: