Enviat per: george85 | 14 Agost 2007

I seguim igual…

Per a fer veure que els polítics no estan de vacances, o el que vindria a ser el mateix, que son imprescindibles i “no poden fer vacances” ja que si no el país moriria ahir i avui han comparegut en les seves respectives cambres.

Ahir ho van fer els consellers Nadal i Castells al Parlament i avui ho ha fet la ministra Àlvarez al congres. I tot i no se la primera compareixença d’aquests personatges, sembla que se’ls ha ratllat el disc i no ens aporten re de nou.

Tot sabem lo malament que tenim les infraestructures a Catalunya. Però ells, des de fa ja 1 any! Només fan que passar-se el mort els uns als altres amb afirmacions del tipus, “va ser el govern anterior qui no va invertir i som nosaltres qui ara en pateix les conseqüències”.

Per una vegada en tota aquesta història va ser el senyor Castells qui va dir que no només era cosa del govern anterior (PP-Aznar) si no que venia de més lluny (PSOE-Gonzalez). Molt bé senyor Castells, vostè ha tingut la valentia de dir-ho, però ara fa falta tenir-ne una mica més i posar-se a treballar.

Fem un resum de tot un any de discussions polítiques, ja que sembla que els nostres estimats polítics creuen que encara no sabem de que va el tema.

En primer lloc, la causa de totes les causes esta en la falta d’inversió destinada a manteniment i millores. Fins aquí tots d’acord. I el culpable d’aquesta inversió son TOTS els governs anteriors, siguin del color que siguin. Fins aquí tots els ciutadans i els senyor castells hi estem d’acord, els polítics discrepen. Però com que els pobres s’avorreixen una mica, els deixarem que segueixin discutint aquest tema sense fi.

El segon lloc, és per a les inversions. Resulta que el govern actual (PSOE-ZP) ha invertit com mai en infraestructures a Catalunya. Molt maques les xifres, però ja fa uns quants mesets que ho sabem això i aquí tot segueix igual. Potser algú, hauria de saber que per molt que es repeteixi un missatge no es fa realitat.

Finalment, també fa un any que se’ns diu que l’arribada de l’AVE, significarà la fi a tooots els problemes. Molt bé, farem un vot de confiança. Perquè ja ens agradarà veure a qui li donen la culpa quan hi hagi problemes a rodalies i les obres del AVE ja hagin acabat…

Aquí va el missatge per als polítics de torn (Sra. Àlvarez i Sr. Nadal). Aquests 3 punts que porten repetint fins a la sacietat des de fa un any, ja els hem memoritzat i en som plenament conscients. Ha arribat l’hora de passar a l’acció. I això vol dir que fan falta solucions!

Sembla que les declaracions de la Sra. Sala dient que com a mínim l’oposició, enlloc de queixar-se tant, doni solucions i alternatives als problemes han arribat a les neurones del Sr. Nadal, que aquest matí ha dit que esperava que la Sra. Ministra ens donés solucions i no xifres en la seva compareixença al congrés dels diputats.

En resum, a dia d’avui, gairebé un anys després del començament del “anus horripilis” de RENFE, tot segueix igual. Han “rodat algun cap”, però poca cosa i segons diuen s’ha invertit molt, però tot segueix igual.

Senyora Àlvarez, fins fa poc la considerava una ministra mes o menys competent però “se li ha vist el plumero”! A l’hora de recaptar èxits ha estat una excel·lent ministra i ha aconseguit que l’AVE arribi a Barcelona però tot el que és gestió dia a dia a peu de carrer li ha relliscat bastant ja que tot això no aportava fotografies seves en primera plana, oi?

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: