Enviat per: george85 | 26 Juliol 2007

Felicitats!

Vull felicitar personalment a les gerències de la L1 i L5 per haver decidit a emetre informació útil per les pantalles de les noves unitats del metro.

En un principi només hi sortia un text dient quina era la pròxima estació. Al anunciar la superpoliticomesura de metro non-stop els dissabtes, van passar a emetre dos anuncis de TMB, un dels nous busos accessibles i un altre del metro non-stop els dissabtes.

Finalment, d’uns dies ençà, emeten informació variada. Una informació que inclou el tall de la L4, els reforços dels busos que duen a la platja així com una espècie de trivial sobre TMB i un poema de Machado.

La veritat és que és un gran pas i espero que es tregui força més profit d’aquestes pantalles amb més informació. No haurien de caure en l’oblit i renovar la informació sovint. Per exemple: ja haurien d’anunciar el bus especial entre la platja i Plça. Catalunya per l’opera a la fresca . També seria bo que sortís informació sobre la pròxima estació. Podria incloure correspondències, equipaments, etc.

Preguem per a que no caiguin en el parany del canal metro, almenys mentre tingui la pèssima qualitat que te ara. Potser, més que el canal metro, podria incloure anuncis insonors que ajudarien a recaptar fons. Això si, la informació sobre el servei no hauria de faltar.

Esperem que la cosa segueixi el rumb que porta actualment en que ha evolucionat a millor i no decaigui.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: