Enviat per: george85 | 22 Juny 2007

En dos palabras, im presionante

“Vull línia directa amb Salgueiro”.

Això és el que Montilla hauria d’haver dit tot just entrar al seu despatx aquest matí.

“Poseu-me amb Zapatero!”. I això és el que hauria d’haver demanat tot just després de dinar.

Però la realitat més que molt probablement no deu haver estat així. La realitat és que aquest matí ha descarrilat un Euromed a la magnifica i nova estació del Prat presumptament per un excés de velocitat. Un excés de velocitat en un tram que sembla ser, tot i ser nou, té una limitació temporal de 30km/h.

Lo més fort de tot, però, ve ara. Totes les línies de rodalies s’estan veien afectades. La C2 esta tallada a Gavà. La C10, com sempre, eliminada. La C3 acaba a St. Andreu Comptal i la C7 a Montacada Bif. La resta teòricament porten uns minuts de retràs però en realitat creuar Barcelona o arribar-hi pot ser apoteòsic. I aquest caos durarà fins dilluns! Si si, no m’he equivocat, fins dilluns no seran capaços de treure l’Euromed d’allà al mig.

Amb tot això, el Sr. Nadal, ha fet unes declaracions dient que és un incident molt desafortunat però que no se l’ha d’incloure dins dels problemes de rodalies. Miri senyor Nadal, Rodalies en si mateixa no te grans problemes, la falta d’informació i capacitat son coses menors comparat amb el caos que tenim avui. El problema de fons de tot això és la infraestructura. Així que no li resti importància al incident. Un incident molt greu i que per sort ha passat sense passatgers. Per si no se n’havia adonat, Catalunya disposa en aquests moments d’unes infraestructures ferroviàries que semblen les d’un país del tercer món. I això no pot seguir així.

Es que cap dels il·luminats que ens governa, o millor dit, fa veure que governa; no alçarà la veu? Es talla l’autovia de Castelldefels per culpa de l’accident d’un camió i enseguida tothom esta disposat a que la Generalitat compri grues de grans dimensions per poder retirar-lo el més ràpid possible. Però la via entre Gavà i Barcelona esta tallada durant 3 dies i aquí no passa re. Simplement indignant. Avui 22 de juny del 2007 encara hi ha ciutadans de primera i de segona.

Evidentment, portem tot el dia amb cues i retencions a l’autovia de Castelldefels. RENFE ha posat autocars per a serveis substitutoris però evidentment son insuficients. Com ho és el servei habitual de BaixBus (Mohn, Oliveres i RosanBus) que uneix Gavà i Barcelona. Les línies de són: L80 L81 L94 L95 i L97. Al Prat la línia urbana 1 d’autobús ha estat reforçada com suposo ho deuen haver estat també les altres, tot i que poc marge de maniobra tenen. Estic convençut que el Grup BaixBus esta fent tot el que és a les seves mans per tal de oferir la possibilitat de desplaçar-se, però donada la situació molt probablement la qualitat del servei final ofert serà inferior a la desitjada.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: