Enviat per: george85 | 20 Juny 2007

Ara dic blanc, ara dic negre

Un capítol més de la ineptitud dels nostres polítics.

Segons informen avui els mitjans de comunicació, el Senat va aprovar ahir per unanimitat una moció presentada per Josep Piqué (PP) que demana al govern que traspassi els serveis de rodalies a la Generalitat de Catalunya.

Fins aquí tot correcte. Una mica sorprenent ja que feia segles que no veiem una aprovació per unanimitat. La realitat és que al PP ja li va bé que es traspassin aquets serveis, ja que Esperanza Aguirre així ho vol per la seva estimada Comunidad de Madrid.

Lo més fort ve ara. Avui al Parlament el tripartit (PSC+ERC+ICV) han votat en contra d’una proposta de resolució de CIU que textualment deia:

“El Parlament de Catalunya insta el Govern a negociar el traspàs immediat a la Generalitat dels serveis de transport per ferrocarril de viatgers amb origen i destinació en el territori de Catalunya, tal i com s’estableix en l’article 169 de l’Estatut de Catalunya, amb la incorporació d’un fons de finançament extraordinari per fer front al dèficit d’inversions acumulat i a les necessitats futures de la xarxa ferroviària de rodalies i regionals”

L’excusa ha sigut, segons Joan Riado, portaveu d’ERC al Parlament, que la proposta de CIU no contemplava el finançament…


I si aprenem a llegir senyor Riado? Per que una frase de la proposta era: “…amb la incorporació d’un fons de finançament extraordinari per fer front al dèficit d’inversions acumulat i a les necessitats futures de la xarxa ferroviària de rodalies i regionals.”

En fi, as allways, Europa s’acaba als Pirineus…

Notícia Senat

Notícia Parlament

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: